اجرای ویژه برنامه های هفته دیابت برای کودکان‌ بیمار

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، به مناسبت هفته ملی دیابت که از تاریخ ۲۴ لغایت ۳۰ آبان۹۹ و براساس برنامه تقویم سلامت برگزار و اقدامات ذیل ویژه مراجعین و کودکان بیمار مرکز انجام گردید.

کودکان بیمارستان امام حسین(ع)، کتاب هدیه گرفتند

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین (ع)، صبح روز شنبه ۲۴آبان ۹۹ مصادف با روز کتاب و کتابخوانی و با هدف نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در کودکان، روابط عمومی مرکز ضمن هماهنگی اداره توسعه فرهنگ سلامت شهروندی شهرداری اصفهان با حضور در بین کودکان بستری به آنان کتاب اهدا نمودند که باعث شادی کودکان شدند.

تقدیر وزارت بهداشت از پرسنل نمونه بیمارستان کودکان امام حسین (ع)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین (ع)، طی بررسی های انجام شده در سامانه سنجش رضایتمندی مراجعین/بیماران و همراهان استان اصفهان، وزارت بهداشت و درمان با هدف معرفی پرستار فعال در زمینه مراقبت بیماران کوید۱۹، سرکارخانم لیلا سعیدی پرستار بخش PICU این مرکز را با احتساب بالاترین امتیاز به عنوان پرستار نمونه انتخاب  نمودند.

تبريك روز راديولوژي به پرسنل واحد پرتونگاري

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)، به مناسبت ۱۷ آبان روز راديولوژي ، ریاست ، مدیریت و جمعی از مسئولين مركز با اهداء شیرینی و حضور دربخش تصویرنگاری، اين روز را به همکاران و كاركنان خدوم و زحمت كش واحد تبريك گفته و از زحمات شبانه روزي آنان تقدیر و تشکر نمودند.

لبخند پروانه ها در بیمارستان کودکان امام حسین(ع)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، جنگ شاد کودکانه "لبخند پروانه‌ها " همزمان با برگزاری سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم‌های کوتاه کودکان و نوجوانان در بیمارستان کودکان امام حسین (ع) اصفهان برگزار گردید.

ورود دستگاه ام آر آی به بیمارستان کودکان امام حسین(ع)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)، با توجه به نیاز کودکان بیمار بستری درمرکزو همچنین مراجعه کننده، به همت خیراندیش گرانقدر، یک دستگاه MRI (یک نیم تسلا) خریداری و در ۳۰ مهرماه ۹۹ وارد بیمارستان گردید.

تجهیز اتاق عمل بیمارستان کودکان امام حسین ع به دستگاه برنکوسکوپ فیبراپتیک

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، به همت مسولین دانشگاه در مهرماه ۹۹ یکدستگاه برنکوسکوپ فیبراپتیک دراتاق عمل این مرکز نصب و راه اندازی گردید.

تکمیل پرسشنامه ایده های نوآورانه مدیران و کارکنان دانشگاه

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در نظر دارد طی یک پیمایش کوتاه مدت، ایده های کاربردی تمامی مدیران و کارکنان سطوح مختلف سازمانی را دریافت نماید.

با توجه به اینکه یکی از راههای ارتقای سطح کارایی و اثربخشی سازمانهای بزرگ ارتباط مستمر بین مدیران و کارکنان به عنوان صاحبان اصلی فرایندها هستند و هرگونه پیشرفت و بهبود در سازمان ها به واسطه نقش محوری نیروی انسانی صورت می گیرد، لذا معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، طی یک پیمایش کوتاه مدت، ایده های کاربردی تمامی مدیران و کارکنان سطوح مختلف سازمانی را از تاریخ ابلاغ بخشنامه تا تاریخ ۲۷ مهرماه از طریق لینک https://tahavolisfahan.digisurvey.net/6uutg در دو محور زیر دریافت می نماید:

تقدیر از پرسنل انتظامات مرکز در هفته نیروی انتظامی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)، در راستای تکریم زحمات و تلاش پرسنل حفاظت فیزیکی مرکز, صبح روز سه شنبه  ۱۵مهرماه۹۹ طی جلسه ای با حضوررئیس،مسئول امور اداری و مسئول حراست از جمعی از پرسنل انتظامات مرکز تقدیر و قدردانی بعمل آمد.

راه اندازی سامانه ثبت شکایات و پیشنهادات مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، در اجرای ماده ۲۵ قانون ارتقاء سلامت نظام اداری، سامانه ثبت شکایات و پیشنهادات مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری و مساعدت ریاست محترم دانشگاه به آدرس (http://isf-bazresi.mui.ac.ir) آماده بهره برداری شده است.

گفتنی است این سامانه از تاریخ ۱۹ مردادماه، به صورت رسمی راه اندازی و آماده بهره برداری گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین (ع) RSS