x

کنگره سالانه جراحی کودکان در بیمارستان کودکان حضرت امام حسین (ع) اصفهان برگزار شد

کنگره سالانه جراحی کودکان همزمان با هفته وحدت و میلاد با سعادت حضرت محمد(ص) و امام جعفرصادق(ع) بمدت ۳ روز در اتاق عمل بیمارستان کودکان امام حسین(ع) با میزبانی از اساتید مطرح جراحی و شرکت کنندگان سراسر کشور برگزار شد. این کارگاه با تدریس اساتید برجسته دکتر علی رضا اعلم فوق تخصص جراحی کودکان و نوزادان از دانشگاه میامی آمریکا،دکتر حمید فروتن از اساتید برجسته دانشگاه شیراز و دکتر علیرضا ضیایی کشتگر از جراحان مطرح لندن انگلیس برگزار و فراگیران در طی آن با جدیدترین متد جراحی در حوزه هایپوسپادیاز و واژینوپلاستی در کودکان آشنا شدند.

از نکات قابل توجه این کنگره تقدیر ویژه اساتید و شرکت کنندگان از بروز بودن تجهیزات و امکانات اتاق عمل بیمارستان کودکان امام حسین(ع) متناسب با نیاز های کودکان برای انجام جراحی های فوق تخصصی و پیشرفته بود. از دیگر نکات قابل توجه طی این ۳ روز، تعداد ۲۴ عمل جراحی انجام شده بوده که از این تعداد ۱۲ مورد عمل جراحی وسیع و بیش از سه ساعت به طول انجامید.

امید است این کنگره هر ساله در اصفهان برای بزرگداشت استاد پیشکسوت جراحی کودکان زنده یاد استاد محمود اشرفی برگزار گردد.