x

دکتر شیرانی: تمام توان خود را به کار بگیریم تا طرح توسعه بیمارستان کودکان حضرت امام حسین (ع) باعنوان ساختمان منصوری راه اندازی شود. ️

دکترشیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ازروندپیشرفت ساختمان منصوری بازدید کرد . دراین بازدید دکتر مقتدایی نماینده مجلس شورای اسلامی، دکترمصلحی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وهیات همراه حضور داشتند.

دکترمصلحی: نیازمند تداوم پیگیری ها هستیم وپای کارهستیم.

دکتر شیرانی: برای ایجادایستگاه مترودرمحدوده بیمارستان کودکان امام حسین (ع) مصمم هستیم.

دکتر معمارزاده رئیس بیمارستان کودکان امام حسین (ع)میزبان این بازدید بود.ایشان ضمن پخش عکس هایی از طبقات ساختمان منصوری برای حضار،روندِپیشرفت ۸۲ درصدی پروژه راتوضیح دادند. دکتر معمارزاده:ازخانواده مرحوم منصوری بابت همراهی که تاکنون داشته اند سپاسگزاریم. ️دکترمقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز خرسندی از وجود چنین پروژه ای درشهر تاکید فرمودند در جلسات آتی مجلس،با جدیت پیگیر چالش های پیش روی تکمیل ساختمان منصوری خواهند شد‌. دکتر شیرانی: در سفر آتی ریاست جمهور به شهر اصفهان،تکمیل پروژه های نیمه تمام اولویت است وساختمان منصوری از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای تکمیل و راه اندازی خواهد بود‌. دکترمصلحی: راههای جذب منابع مالی را پیگیری می کنیم. دکتر معمارزاده: امیدوارهستیم بتوانیم تا پایان سال بخشی ازساختمان راه اندازی شود. ️این جلسه که نزدیک به ۲ ساعت طول کشید با ذکرصلوات برای شادی روح مرحوم منصوری خاتمه یافت.