x

بازديد سفير و مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب کودکان لهستان از بيمارستان کودکان امام حسین (ع) اصفهان

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، عصر روز4 شنبه 15 تیرماه 1401 آقاي ماچئی فایوکوفسکی سفير محترم كشور لهستان در ايران و پروفسور ماندرا رئیس مرکز درمانی سیلسیا لهستان و مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب کودکان با آقای دکتر معمارزاده فوق تخصص جراحی کودکان و رئيس این مرکز ملاقات نمودند.

در اين بازدید طرفين ضمن بیان مطالب علمی و تخصصی، بر ايجاد و توسعه فعاليت هاي عرصه سلامت و ارتباط بین دو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و لهستان مطالبی را بیان نمودند.

شایان ذکر است در این بازدید که آقای دکتر شیروان چی رئیس امور بین الملل دانشگاه و همچنین آقای دکتر مهابادی متخصص جراحی مغز و اعصاب این مرکز حضور داشتند ، آقای دکتر معمازاده ضمن معرفی فعالیت های این مرکز در زمینه ارائه خدمات درمانی به کودکان بیمار و همچنین حضور فعال خیرین در ساخت طرح توسعه بیمارستان مطالبی عنوان گردید.

در پایان این حضور نیز از بخش های مراقبت های ویژه نوزادان، جراحی کودکان، اتاق عمل و ساختمان نوبنیاد منصوری بازديد بعمل آمد.