تجلیل ازشهید مدافع سلامت بیمارستان کودکان امام حسین (ع) درجشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین (ع)، عصر روز سه شنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۰ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شهردار اصفهان و جمعی از اعضا شورای اسلامی  شهر در ویژه برنامه جشن سرزمین خیالی که در حاشیه سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان ونوجوانان اصفهان و ویژه کودکان بیمار بستری  در این بیمارستان برگزار می گردید، حضور داشتند.

بر اساس این گزارش، در برنامه مذکور که در سالن آمفی تاتر بیمارستان برگزار گردید از همسر شهید مدافع سلامت این بیمارستان محمد معینی نجف آبادی و فرزندان دلبندشان با اهدای هدایی تجلیل بعمل آمد.

در این مراسم نیز دکتر شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ضمن تشکر از عوامل اجرایی جشنواره و مسئولین بیمارستان که این برنامه ها را بمنظور شادی و تفریح کودکان بیمار برگزار نمودند تشکر و قدردانی بعمل آوردند و از شهردار و اعضا شورای شهر نیز همکاری بیشتر در پیشرفت طرح های توسعه بیمارستان تخصصی کودکان را خواهان شدند.

در پایان مراسم شهردار اصفهان پیام اختتامیه جشنواره را در بین کودکان بیمارکه در سالن آمفی تاتر بیمارستان حضور داشتند بیان نمودند.

گفتنی است طی هماهنگی های انجام شده واحد روابط عمومی بیمارستان با دبیرخانه جشنواره، جنگ شاد کودکانه طی  روزهای ۱۷ لغایت ۲۱ مهر در حاشیه سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در سالن آمفی تاتر بیمارستان کودکان امام حسین (ع) و با اجرای نمایش های عروسکی، مصاحبه با پرستاران و کادر درمان، پخش فیلم های کودکانه و همچنین پخش فیلم های جشنواره بدون حضور فیزیکی کودکان برگزار و با همکاری صدا و سیمای مرکز اصفهان از تلویزیون‌های بخش های درمانی و برای بیماران کوچک پخش می‌شود تا لحظاتی شاد را برای آنها نیز رقم زند.