هنرمندان اصفهانی، "سفیران سلامت" بیمارستان کودکان امام حسین(ع) شدند

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین (ع)، بمناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار جشن باشکوهی در سالن آمفی تاتر این مرکز با حضور نماینده مجلس شورای اسلامی و جمعی از هنرمندان اصفهانی با سخنرانی رئیس و مدیر پرستاری مرکز، اجرای گروه سرود ناشنوایان وهمچنین اهداء هدیه به پرستاران نمونه این مرکز برگزار گردید.

برگزاری مانور مدیریت بحران پرسنل انتظامات مراکز درمانی در بیمارستان کودکان امام حسین(ع)

به گزار ش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)، در راستای دستورالعمل حراست مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مبنی بر آمادگی پرسنل انتظامات مراکز تابعه دانشگاه در خصوص برنامه عملیاتی مدیریت بحران، صبح امروز ۴شنبه ۱۹دیماه۹۷ مانور عملیاتی مدیریت بحران با حضور مسئولین حراست و پرسنل انتظامات مراکز درمانی امام حسین(ع)، فیض، امین ، کاشانی، سیدالشهدا(ع) و عیسی بن مریم(ع) بهمراه اکیپ عملیاتی  آتش نشانی پایگاه ۱۰ و ۲۲ و همچنین عوامل انتظامی کلانتری۲۴ در این مرکز برگزار گردید.

تبریک سال نو میلادی

برد تیم والیبال بیمارستان کودکان امام حسین(ع)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع) ، تیم والیبال آقایان مرکز در اولین بازی خود مقابل تیم بیمارستان شهید بهشتی موفق گردید این تیم را با ۲ ست پی در پی شکست دهد. در ادامه مسابقات نیز تیم مرکز مقابل تیم مرکز بهداشت شماره ۲ قرار خواهد گرفت که امیدواریم در این بازی نیز موفق و پیروز گردند.

اسامی برندگان مسابقه ۴۰ حبه سلام

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، با توجه به برگزاری مسابقه ۴۰ حبه سلام (قرائت چهل روززیارت عاشورا) که بصورت آزمون حفظ متن و ترجمه زیارت عاشورا در بین پرسنل مرکز برگزار گردید، افراد ذیل به عنوان نفرات برتر انتخاب و با حضور مسئول روابط عمومی و مسئولین واحد فرهنگی نسیم مهر این مرکز هدایای به رسم یادبود به آنان اهداء گردید.

آغاز ثبت نام بيست و چهارمين جشنواره قرآن و عترت (ع)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، با توجه به آغاز ثبت نام بيست و چهارمين جشنواره قرآن و عترت (ع) اساتيد، دانشجويان و كاركنان دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور، همکاران علاقه مندان جهت ثبت نام تا پايان ۱۵بهمن۹۷ به آدرس سايت quran.behdasht.gov.ir مراجعه نمايند.

برد تیم فوتسال بیمارستان کودکان امام حسین(ع) در اولین بازی مسابقات کارکنان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع) ، تیم فوتسال پرسنل این مرکز در اولین بازی خود مقابل تیم گزینش دانشگاه با نتیجه مقتدرانه ۱-۶ توانست این تیم را شکست دهد. در ادامه مسابقات تیم مرکز در بازی بعدی مقابل تیم بیمارستان امین(ب) قرار خواهد گرفت که امیدواریم در این بازی نیز موفق و پیروز گردند.

تبریک روز حسابدار به واحد حسابداری مرکز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، بمناسبت فرا رسیدن ۱۵ آذر بعنوان روز حسابدار، جناب آقای دکتر صبوری مشاور محترم معاون آموزشی دانشگاه، مدیر مرکز، مترون و جمعی از مسئولین با اهداء گل و شیرینی ضمن تبریک این روز ازتلاشهای همکاران واحد حسابداری مرکز تقدیر و تشکر نمودند.

اتوبوس های مسیر بیمارستان کودکان امام حسین(ع) افزایش یافت

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)، ضمن پیگیری های انجام شده از سازمان اتوبوسرانی شهرداری اصفهان، اتوبوس های شهری خط۳۴ (میدان استقلال به ترمینال صفه) و خط ۸۲ (میدان استقلال-ملک شهر) که هر دو خط در مقابل بیمارستان کودکان امام حسین(ع) توقف می نماید، ضمن نوسازی و افزایش ناوگان اتوبوس های این خط زمان رسیدن به ایستگاه ها نیز کاهش یافته است.

تقدیر مرکز بهداشت شماره دو از بیمارستان کودکان امام حسین(ع)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، رئیس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان طی نامه ای مبنی بر اهمیت شناسایی و گزارش دهی به موقع بیماری ها و انجام اقدامات مربوط در سایه تعامل بیشتر واحد های درمانی و واحد های بهداشتی ، از همکاری سرپرستاران بخش ها و مسئولین واحد های این مرکز تقدیر و قدردانی نمودند.

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین (ع) RSS