شروع ثبت نام کلاس های ورزش فرزندان کارکنان دانشگاه در تابستان ۹۷

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)، ثبت نام کلاس های ورزش فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تابستان ۹۷ به شرح ذیل آغاز گردید.

زمان ثبت نام از سه شنبه اول خرداد تا یکشنبه ۲۰ خردادماه خواهد بود.

* بعد از تاریخ ذکر شده ثبت نام صورت نمی پذیرد.

* همراه داشتن حکم کارگزینی ولی کپی شناسنامه و یک قطعه عکس از فرزند و کارت بیمه ورزشی هنگام ثبت نام ضروری است.

*صدور کارت بیمه ورزشی موقع ثبت نام انجام خواهد شد. (جهت هر فرد ۰۰۰/۱۵ هزار تومان)

*محلتشکیل کلاس ها :مجموعه ورزشی  دانشگاه علومپزشکی اصفهان(سالن موحدی – استخر۹ دی دانشگاه زمین چمن دانشوران)

*کلاسها در دو بخش پسران و دختران بصورت جداگانه برنامه ریزی شده است.

*هر دانش آموز می تواند حداکثر در ۲ رشته ورزشی شرکت نماید.

*به کلیه شرکت کنندگان پیراهن شورت- جوراب و ساک ورزشی اهداء خواهد شد.

*برای شرکت کنندگان یک وعده تغذیه بین روز در نظر گرفته شده است.

* ثبت نام برای دو ترم (هر ترم ۱۲ جلسه) می باشد.هزینه ثبت نام برای هر رشته ورزشی ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در هر ترم (۰۰۰/۷۵ تومان) و برای وابستگان دانشگاهی مبلغ ۰۰۰/۲۰۰ تومان  و افراد آزاد ۰۰۰/۳۰۰تومان خواهد بود.

*صدور کارت بیمه ورزشی موقع ثبت نام انجام خواهد شد. (جهت هر فرد ۰۰۰/۱۵ تومان)

*توجه داشته باشید دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در جهت نگهداری از فرزندان در پایان کلاس ها نداشته و همکاران محترم باید پس از پایان کلاس جهت انتقال فرزند خود اقدام فرمایند.

رشته های ورزشی پسران: فوتبال- والیبال- بسکتبال-بدمینتون-پینگ پنگ-شنا

رشته های ورزشی دختران: ایروبیک- والیبال- بسکتبال- بدمینتون-پینگ پنگ-شنا

کلاسهای پسران صبح روزهای زوج و دختران صبح روزهای فرد می باشد.

ثبت نام از سه شنبه اول خرداد الی ۲۰ خرداد همه روزه از ساعت ۳۰/۷ الی ۱۰ صبح در محل ثبت نام (مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ) جنب استخر ۹ دی انجام  می گردد.

تلفن تماس :        ۳۷۹۲۳۳۱۶  -۳۷۹۲۳۳۱۷