درخشش نام پیشکسوتان طب کودکان در مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)

در مراسم نامگذاری فضاهای آموزشی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع) بنام اساتید ، پیشکسوتان طب کودکان ضمن حمایت از فعالیت های این مرکز رضایت و خرسندی خود را به روند رو به رشد پروژه های طرح توسعه درمان کودکان استان اعلام نمودند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع) صبح روز یکشنبه۸ مهر۹۷ مراسم تجلیل از پیشکسوتان طب کودکان و نوزادان و همچنین مراسم نام گذاری فضاهای آموزشی به نام اساتید  پیشکسوت  با حضور معاون آموزشی دانشگاه، رئیس دانشکده پزشکی، اساتید و مسئولین مرکز، دانش آموختگان و دانشجویان رشته های پزشکی در سالن آمفی تاتر این مرکز برگزار گردید.

بر اساس این گزارش، آقای دکتر صبری معاون آموزشی دانشگاه ، آقای دکتر امامی رئیس دانشکده پزشکی، آقای دکتر معمارزاده رئیس مرکز به ایراد سخنرانی پرداخته و ضمن خوش آمد گویی، مراسم نام گذاری فضاهای اموزشی را در راستای تکریم علم و آموزش به نام اساتید پیشکسوت بعنوان یک ارزش ماندگار بیان نمودند.
در ادامه نیز اساتید پیشکسوت آقایان دکتر جواد فیض ، دکتر محمود اشرفی، دکتر محمود بهشتی پس از بیان خاطرات و نظرات خود در راستای ارزش نهادن به فعالیت ها و رشد و شکوفایی برای درمان کودکان و آرزوی پیشرفت روزافزون طرح های مرکز، با اهداء لوح تقدیر از آنان قدردانی و سپاس بعمل آمد.
در پایان مراسم و نام گذاری فضاهای آموزشی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)  به نام اساتید پیشکسوت ،سالن اجتماعات به نام استاد فیض، کتابخانه به نام استاد بهشتی و کلاس درس به نام استاد اشرفی نامگذاری و پرده برداری گردید.
شایان ذکر است در حاشیه این مراسم و بمناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس نیز از اساتید پیشکسوت حاضر در جلسه آقایان دکتر محمد علی نفیسی فوق تخصص جراحی قلب و عروق ، دکتر اکبر بهداد متخصص جراحی و همچنین دکتر محمود اشرفی که در آن دوران نقطه قوت درمان مجروحین بوده و از خود رشادت های بیاد ماندنی نشان داده بودند تقدیر بعمل آمد.