بازدید وزیر بهداشت از طرح توسعه بیمارستان کودکان امام حسین(ع)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، صبح امروز ۲۶مهرماه۹۷، مقام عالی وزارت،رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ،جمعی از مسئولین دانشگاه و هیئت همراه در مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)، از طرح توسعه این مرکز(ساختمان منصوری) بازدید نمودند.

بر اساس این گزارش، در ابتدا رئیس مرکز ضمن خیرمقدم به وزیر محترم بهداشت گزارشی از روند اجرایی طرح توسعه مرکز(ساختمان منصوری) و همچنین زمین های مجاور که مربوط به طرح جامع سلامت کودکان میباشد را بیان نمودند.

در ادامه نیز وزیر محترم بهداشت ضمن تشکر از خانواده خیراندیش و بزرگوار منصوری و فرزندان ایشان,خیرین بیمارستان ساز ، از حمایت های خیرین بمنظور کمک به بیماران نیازمند و همچنین ساخت و توسعه مراکز درمانی تشکر ویژه نمودند.

ایشان با تاکید بر اولویت ساخت و تجهیز مراکز تشخیص و درمان ویژه سرطان کودکان همکاری خیرین را برای تحقق این اولویت ضروری دانستند.

مقام عالی وزارت در پایان با تاکید بر گسترش فضای سبز و فضای جانبی مورد نیاز مرکز اظهار امیدواری نمودند که مرکزی برای سرطان کودکان نیز تامین گردد.